janolsgården skylt till hems

Zickan.

Zickan är min första Afghan hund, och äldst av hundarna och fyller 13år i sommar.

Han är en bestämd herre som fortfarande är full i bus när det passar han. Zickan är nog den värsta tjuven av dom alla och det går inte att lämna något ätbart obevakat för då är det försvunnet på ett litet kick, men inte så att man märker något utan han är duktig på att smyga och att luras!

Sommaren är den värsta årstiden för Zickan eftersom han hatar alla insekter så då håller han mest till inne i huset!
Zickan gick bort 2016 <3

Charlie.

Charlie är en riktig liten morsgris och följer med mig överallt (om inte Jennie är hemma hon är också en favorit.) Han blev sjuk när han var liten och hamnade på djursjukhus, så efter det blev det ännu värre att lämna honom. Charlie är känslig, försynt  och ganska rädd av sig, men när han lärt känna någon  så går det bra. Han är också helt fixerad i mat, och ständigt hungrig.

Charlie är den lydigaste av hundarna och kan följa med lös ut när vi rider och kör. Jennie tränar trick med han och han kan tex. spansk skritt!
Charlie gick bort september 2017. <3

Howie.

Howie är minstingen och den mest flummigaste hund jag haft! Han tycker om att vara ute och springa som en galning..han kan ha sina små utflykter ute på gården, men man vet oftast vart han har varit då hans saker i pälsen avslöjar honom... pinnar, kardborrar, hästskit, hö å halm, ja det mesta. Howie är smart på det viset att han kan öppna dörrar dock har han inte fattat hur man stänger ännu...så om det är kallt när man är inne så vet man vem den skyldige är. Han lever i sin egna lilla värld men är annars en social och go hund!

Denzel