janolsgården skylt till hems

Shiregårdens Aragorn

Info:

Namn: Shiregårdens Aragorn
Kallas: Aragorn, Barry.
Född: 2003-06-22.
Ras: Shire.
Färg: Skimmel.
Kategori: XL.(180cm.)
Pappa: Bodernog Baron.
Mamma:Milnerfields Amy.

Mikaela och Aragorn.

Om Shiregårdens Aragorn.

Aragorn är min (Mikaelas) häst. Jag bestämde mig redan när jag såg hans föräldrar innan han var född att om det blev en hingst så skulle han bli min, och så blev det, men det var långa 7 månader att vänta innan han kunde lämna sin mamma och syskon uppe i Umeå och åka med hästlastbil ända till Jan-Ols!
Aragorn började tränas nh och trick nästan direkt han flyttat hit, han är den första hästen jag tränat i trick och vi har lärt oss mycket tillsammans. Numera är han riktigt duktig och gör en hel del trix och har varit på flera olika uppvisningar, och i november 2011 var vi med på Stockholm horse show (Globen). Aragorn jobbar även lite extra ibland som fotomodell och har varit med i reklamfilm! Han trivs verkligen när han får vara i centrum och alla tittar på vad duktig han är! Aragorn är en fruktansvärt social häst, som är mer som en hund än häst!
Han är väldigt lyhörd och kan ridas helt lös (utan träns) både i paddocken och ute i skogen! Han tränas också i Akademisk Ridkonst , där han kommit en bit på väg och gör skolorna i alla gångarter, halva steg , piaff och förvänd galopp och han är fruktansvärt smidig trots sin storlek. Han tränas också med sin minikompis Indigo i frihetsdressyr och att göra trix tillsammans med Indi. Aragorn är en helt underbar häst att rida och träna, gör alltid sitt bästa och har lätt för att lära sig nya saker!
Aragorn går inte med på lektioner så ofta.