janolsgården skylt till hems

Vildängens Once in a Blue Moon

Info:

Namn:Vildängens Once in a Blue Moon.

Kallas: Indigo.

Född: 2009-05-04.

Ras: Mini shettis.

Färg: Skimmel.

Kategori: XS (77cm.)

Pappa: Workingclass Hero RS 482.

Mamma: Lundabo Farina RS 5937.

Mikaela och Indigo Hällekis 2012.

Om Vildängens Once in a Blue Moon.

Indigo är ett riktigt litet charmtroll som mäter hela 77cm i mankhöjd! Han är född utanför Eskilstuna på stuteri Vildängen (www.vildangen.se). Redan hos uppfödaren Frida Erixon var han ute på flera äventyr, så som utställningar, dagisbesök mm.

 

Indigo kom till Jan-Ols i januari 2012. Han är min (Mikaelas) ponny, och han tränas framförallt i trick och nh som han tycker är roligt och är super duktig på, han kan en massa olika trix så som buga, kompliment, sitt, ligg, stegra mm. Han lär sig väldigt snabbt och är rolig att jobba med eftersom han alltid är glad och positiv! Han har redan varit på några uppvisningar och varit fotomodell tillsammans med sin träningskompis Aragorn, dom två tränas också i frihetsdressyr och att göra trix tillsammans.

Indigo håller också på att köras in, vilket går fint, men vi har ännu ingen vagn som passar.

Han är en positiv och helt orädd liten kille som hänger med på allt man ber om, allt från att ta trapporna in till huset och kolla lite på tv, ta en ducsh i badrummet eller hänga med på släp när jag rider Aragorn eller kör någon annan ponny. Att han har korta ben märks inte av, utan han är snabb som en kanonkula och han kan hoppa högt som en gasell!

Men ett litet problem har vi, Indigo kan vara HELT matfixerad och det är lite jobbigt efterson han är så liten och munnen så nära marken, men vi jobbar på problemet, eller jag jobbar på problemet, Indigo tycker inte att det är något problem alls;)